Початок нового життєвого циклу. Чого чекати від рідкісного затемнення Сонця, яке відбудеться вже сьогодні

Вже сьогодні, 14 жовтня, нас чекає перша подія у коридорі з двох затемнень. Мова йде про кільцеве сонячне затемнення, повна фаза якого очікується о 21:00 за Києвом. А 28 жовтня нас чекає приватне місячне затемнення. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від українського астропсихолога Олени Осипенко.

За її словами, сезон затемнення - це завжди важливий космічний період для всіх мешканців Землі. Сонячне затемнення завжди є головним у парі затемнень і знаменує початок нового життєвого циклу для людей і Землі в цілому. До речі, кільцеподібне сонячне затемнення буває досить рідко, порівняно з повним або приватним затемненням Сонця. У середньому за 100 років відбувається 237 сонячних затемнень, з яких лише 14 кільцеподібних. У разі кільцеподібного затемнення - Місяць проходить диском Сонця, але на великій відстані від Землі (перебуваючи майже в апогеї своєї орбіти) і тому виявляється менше Сонця в діаметрі і не може приховати його повністю. В Укрраїні затемнення 14 жовтня видно не буде. Спостерігати це астрономічне явище зможуть жителі США, Центральної Америки, Колумбії та Бразилії.

Весь період, що включає тиждень до сонячного затемнення, два тижні між затемненнями і ще тиждень після місячного затемнення, астрологи називають коридором або сезоном затемнень. І такі періоди бувають двічі на рік.

У цьому інтервалі часу небажано починати щось важливе, оскільки доля розпочатої події може мати складну реалізацію. І вже за тиждень до першого затемнення ми починаємо відчувати його вплив на своє самопочуття та справи.
 
Отже, весь інтервал часу осіннього сезону затемнень - з 10 жовтня до 2 листопада - не підходить для початку важливих справ, дорогих покупок, планових операцій та складний для психологічного стану людей. Астропсихолог не радить приймати важливі рішення, з'ясовувати стосунки, сваритися.

Найкраще для цього періоду - завершувати процеси, продовжувати те, що ви вже почали раніше. Можна займатися поточними справами, прибиранням, ремонтом та готувати все необхідне для майбутніх важливих справ.

Сприятливий космічний період не за горами і вже з 3 листопада по 12 грудня можна буде активізувати всі свої соціальні справи - зробити дорогі покупки, оформити важливі документи та багато іншого.

Детальніше про сьогоднішнї затемнення Сонця - у відео.

Нагадаємо, раніше ми писали, що