Половина готова. У 82 садочках Дніпра ремонтують укриття

Дніпро продовжує ремонтувати укриття у  дитячих садочках. Нині активні роботи тривають у дошкільному закладі № 7, що на ж/м Перемога. Тут вже виконали близько 80% робіт, пише Дніпровська панорама.

За словами директорки КЗДО (Центр розвитку дитини) № 7 Антоніни Купрієнко, раніше тут був звичайний підвал. Проте на сьогодні повністю відремонтована підлога, яку залили стяжкою з гідроізоляцією. Оновлені стіни, вимощення. У процесі – ремонт двох аварійних виходів.

ремонт укриттів у Дітсадках Дніпро

До того ж уже встановлена вентиляція, повністю замінена електрика та сантехнічні труби. Наступний етап - обробка стін, аби вони мали гарний естетичний вигляд. Також у процесі ще ремонт туалетів, встановлення протипожежної системи, проведення Wi-Fi. Найближчим часом встановлять  місця для сидіння та поставлять інше необхідне обладнання, – каже Антоніна Купрієнко. 

Усі роботи з ремонту укриття у цьому садочку планують завершити до кінця вересня. На сьогодні оновлення укриттів тривають у 21 дошкільному закладі. А повністю такі роботи завершили у 61.

ремонт укриттів у дітсадках Дніпро

Представниця відділу технагляду департаменту гуманітарної політики ДМР Валерія Никифорова прокоментувала:

Усього в нас 82 садочки, в яких ми облаштовуємо укриття. Роботи в усіх ми плануємо завершити до кінця року і отримати акти ДСНС. Саме ця служба відбирає садочки, в яких можливо зробити укриття. Бо є й такі дошкільні заклади, де взагалі неможливо перенести інженерні мережі. Це унеможливлює облаштування укриття. Далі після завершення робіт та укомплектування, ДСНСівці приїжджають ще раз та вже перевіряють і надають акт, що укриття готове.

Також раніше ми писали Дельфіни біля берега. У Бердянську на Азовському морі побачили справжнє диво (відео)