У Туреччині поляки дали по морді росіянам, які підтримують війну в Україні (фото)

У турецькому місті Аланія у готелі Quattro Beach російські та польські відвідувачі побилися на темі російсько-української війни. Як повідомляють у соціальних мережах, бійка почалася після того, як четверо поляків спробували з'ясувати у росіян ставлення до війни. Про це розповість Дніпровська панорама з посиланням на іноземні видання.

Інцидент стався 13 липня, звіти показують, що вся група була у гарних стосунках раніше. Вони разом випили спиртного і поляки завели розмову. Однак коли тема зайшла про війну в Україні, група почала сперечатися одна з одною. За мить почалася бійка. З'явилися повідомлення про те, що саме росіяни ініціювали сварку, а потім і бійку

Описуючи подальшу долю росіян, ЗМІ пишуть, що чоловіка "посадили в камеру та просили зізнатися, що він свідомо спровокував агресію на свою адресу, образивши постійних гостей". З поліцейської дільниці росіянина випустили на ранок.

Менеджер готелю зажадав, щоб російська пара підписала заяву, в якій заявила, що не висуватиме жодних звинувачень на адресу польської пари.

Пропагандистські телеграм-канали почали обурюватися, мовляв, після цього інциденту, готелі Туреччини безпосередньо «дозволяють злочини» проти туристів, в першу чергу з рф, на своїх курортах. За їхніми словами, інцидент був виявом «національної ворожнечі».

Також трохи згодом з'явилася альтернативна версія подій, за якою, нібито росіянин повернувся до столу після недовгої відсутності та помітив, як один із туристів поклав руку на плече його дружині.

Читайте також: Ні сорому, ні совісті: росіяни вкрали пісню Скрябіна "Мам"