Понад усе любив свою родину та Україну: в бою з окупантами загинув воїн з Дніпропетровщини

17 листопада перестало битися серце героя-захисника Ящука Андрія Миколайовича, який на Харківщині отримав тяжкі поранення і перебував на лікуванні в опіковому відділенні Київської міської клінічної лікарні № 2. Про це повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на Петрівську селищну раду.

Андрій Миколайович народився 12 липня 1977 року в селі Миролюбівці П’ятихатського району Дніпропетровської області. Закінчивши 9 класів Володимирівської загальноосвітньої школи, Андрій став студентом Криворізького автотехнікуму, а згодом – студентом-заочником металургійного інституту Національної металургійної академії України, де отримав спеціальність технолога-металурга. Працював трактористом у радгоспі «П’ятихатський» та на Рядівському елеваторі, а з 2012 року – на Північному ГЗК в цеху виробництва окатків № 2.

Андрій Миколайович Ящук з 1995 по 1997 роки перебував на службі в армії України. Був учасником бойових дій в АТО (2014-2015 роки). За свої воєнні звитяги мав ряд нагород: нагрудний знак «Ветеран війни», нагрудний знак «Учасник АТО», відзнака Кіровоградської області «За мужність і відвагу», медаль «Захиснику Вітчизни», медаль «За участь в антитерористичній операції», медаль Української Православної церкви Київського Патріархату «За жертовність і любов до України».

ящук

В перший же день повномасштабного вторгнення росії в Україну, з 24 лютого, Андрій Миколайович став на захист рідної неньки-України. У нього залишилися дружина Наталія, син Андрійко та рідня.

Наш герой любив свою родину, з повагою і теплотою говорив про своїх односельців. Товариський, мудрий і розсудливий, гарний співрозмовник, людина щирої душі -  таким Андрій Миколайович залишиться в пам’яті всіх тих, хто його знав і кого він так любив.

Редакція Дніпровської Панорами висловлює глибокі і щирі співчуття рідним та близьким воїна. Вічна пам'ять!

Читайте також Мав безліч планів на життя: в бою на Херсонщині загинув боєць з Дніпропетровщини