Посол Франції в Україні: "Дніпро завжди був пов’язаний з Європою, ми працюватимемо над посиленням цих зв’язків"

Мер Дніпра Борис Філатов провів зустріч із Послом Французької Республіки в Україні Етьєном де Понсеном. Для спілкування обрали музей історії міста, аби іноземна делегація змогла на власні очі побачити всю його спадщину розвитку різних століть. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міськраду.

0x0 (3)

"Ваше місто завжди було пов’язане з Європою. Цей поштовх надходив тоді також від європейських інвесторів. Ми працюємо над відновленням і пожвавленням цих зв’язків. Залишаючи позаду десятиліття радянської ідеології", - наголосив Етьєн де Понсен.

0x0

На зустрічі сторони також обговорили створення можливостей для подальших перспектив співпраці.

0x0 (2)

"Для нас важливі пропозиції міжнародних партнерів стосовно відбудови України і розвитку бізнесу нашого регіону після закінчення війни. Ми, зокрема, працюємо з Чеською Республікою, до нас приїжджав президент пан Петр Павел. Вони взяли патронат над Дніпром та областю. І у нас також можуть бути цікаві пропозиції співпраці для французького бізнесу", — сказав Борис Філатов.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що посол Франції в Україні назвав пілотний проєкт соціального житла для маріупольців у Дніпрі взірцем для подальшої роботи.