У сквері в історичному центрі Дніпра відреставрували лавки-гойдалки та відремонтували ліхтарі

У середу, 17 травня, чергова по місту, заступниця директора Департаменту парків та рекреації Дніпровської міськради Анастасія Петренчук перевірила, як виконується доручення міського голови Бориса Філатова щодо покращення елементів інфраструктури скверу Івана Старова. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на ДніпроTV.

Сквер Івана Старова розташований в історичному центрі Дніпра. З настанням стабільно теплої погоди кількість відвідувачів тут суттєво збільшилась.

Сквер Івана Старова

Тож у КП "Міська інфраструктура" вирішили встановити у громадському місці відпочинку додаткові сміттєві урни у кількості 6 штук та 6 оновлених відреставрованих лавок-гойдалок, які розташовані на центральній алеї скверу. Лавки-гойдалки спроектовані з навісом, тож під час літньої спеки відвідувачам буде зручно та комфортно.

Встановлення ліхтаря

Також у сквері Івана Старова відбувається монтаж трьох відремонтованих ліхтарів, в яких замінили освітлювальні елементи, поґрунтували та пофарбували металеві каркаси. Тепер у сквері в темний час доби стане більш світло та безпечно.

Ліхтарі сквер

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як в Дніпрі оплачувати електроенергію за декількома особовими рахунками.