Повторний нічний терор Нікополя: почалась вже 255 доба українського опору

Почалась вже 255 доба повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну. Цієї ночі російські окупаційні війська не припиняють терор мирних громад, повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на пост голови ДОР Миколи Лукашука.

фото1

Знову гатили по Нікопольщині. Росіяни тероризували жителів району важкою артилерією і «Градами» всю ніч. Били по Марганецькій, Червоногригорівській та Нікопольській ТГ. 

В Нікополі прилетіло по оселям, промисловому та транспортному підприємствам. Дві пожежі ліквідовано рятувальниками: горіло приміщення з обладнанням для переробки деревини і дах приватного будинку. Обстрілом пошкоджено півтора десятка житлових будинків, господарські споруди, ліцей, газогін, понівечено обладнання. 

Люди не постраждали.

фото2

Є й хороші новини: вночі на один БПЛА у ворога стало менше: над Дніпропетровщиною долітався дрон-камікадзе «Shahed-136». Його збили наші сили ППО в Синельниківському районі. 

В інших куточках Дніпропетровщини вночі було тихо. Наразі перевищення показників радіаційного фону в області не зафіксовано. 
Нагадаємо, раніше ми писали: "Завершуємо п‘ятницю втішною новиною", - Лукашук про 254 добу на Дніпропетровщині