Приємний мега-сюрприз. У Дніпрі на вулиці Батумській відновлять широкий тротуар (Відео)

Чимало мешканців Індустріального району Дніпра зверталися до свого депутата з проханнями звернути увагу на стан тротуару по вулиці Батумській. Тут важко ходити, особливо людям з обмеженими можливостями. Днями тут почалися роботи з влаштування нового тротуару, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на депутата міської ради Дніпра Сергія Пустового.

Тротуар буде зроблений від будинку по вулиці Осіння, 19, біля колонки, яку ми нещодавно зробили, і буде простягатися аж до Слобожанського проспекту. Ви дуже довго звертали увагу на цей тротуар. Він був дуже побитий та мав багато недоліків. Сьогодні ми знайшли таку можливість, завдяки депутатському корпусу, завдяки меру Дніпра Борису Філатову сьогодні підрядники вийшли на роботу, - сказав Сергвй Пустовий.

Тротуар запланований досить широкий - 2 м 80 см. Так що тут буде зручно й мамам з колясками, й пішоходам. Також буде враховано всі пропозиції щодо пониження бордюрів та заїздів у двори. приведуть до ладу сміттєві майданчики.

Депутат додав, що він розуміє, що в Індустріальному районі є ще багато місць, де погані тротуари, як от на вулиці Богдана Хмельницького, але всі ці роботи будуть зроблені поетапно.

Щоб наш Індустріальний район був якомога затишніший і комфортний для життя, - додав Пустовий.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі збираються встановити вісім нових зупинок громадського транспорту. Перелік адрес