"Про таких кажуть душа компанії»: загинув солдат з Дніпропетровщини Сергій Вичужанін

25 січня в боях поблизу Синьківки Харківської області загинув солдат з Дніпропетровщини Сергій Вичужанін, повідомляє Дніпровська порадниця з посиланнам на офіційний сайт «АрселорМіттал Кривий Ріг».

До війни Сергій понад двадцять років працював в «АрселорМіттал Кривий Ріг» слюсарем-ремонтником в цеху з ремонту енергетичного устаткування.

Він був професіоналом ремонтної справи, міг знайти спільну мову з кожним і якісно організувати робочий процес, тому його обрали бригадиром. Сергій був досвідченими і надійним працівником, часто виконував обов’язки майстра та старшого майстра дільниці ремонту коксохімічного обладнання, цінував кожного, хто працює поряд, міг допомогти, як порадою, так і дією, згадують про нього колеги.

Сергій був доброю людиною, про таких кажуть «душа компанії», – розповідає старший майстер з ремонту обладнання ЦРЕУ Володимир Калашник. – Він зі своєю бригадою повертав до життя енергетичне обладнання усіх цехів підприємства. Головними рисами його характеру були відповідальність та працьовитість. Сергій Вичужанін завжди був серед перших. Щоб він не робив, завжди викладався на 100 відсотків у мирному житті. Впевнений, що таким Сергій був і на передовій. Боляче дізнатися про загибель нашого героя, та ми завжди будемо пам’ятати про цю світлу людину.

Редакція Дніпровської порадниці висловлює співчуття родині, друзям і побратимам загиблого Героя.

Також раніше ми писали Під час важливого завдання у бою загинув Андрій Потапов з Дніпропетровщини