Прочистити каналізацію, скосити амброзію, встановити освітлення: які проблеми допомагає вирішити мешканцям Дніпра Громадська рада

Протягом доби оброблено 50 звернень мешканців Дніпра про допомогу, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на ДніпроTV.

Безпечний Дніпро

У Дніпрі відновлюють зливову каналізацію за заявками громадян. Вулиця Генерала Захарченка, в районі дитячого садка. Ось так виглядає заміна решітки зливової каналізації: «Дуже дякую за швидке реагування, решітка замінена!», - пише дніпрянка Інна.

За роботи дякуємо відділу гідроспоруд КП «УРЕА».

Світло у всі двори

У Дніпрі за заявками громадян продовжують встановлювати та повертати вуличне освітлення.

- вул. Бехтерева, 1. Тут не світили два ліхтарі. Лампи замінили. «Світло зробили, дякую», - пише дніпрянка Ганна.

За роботи дякуємо КП «Міськсвітло».

Тепло

- вул. Володимира Великого, 24: тече радіатор. Будь ласка, вийдіть на зв'язок, Вам дзвонить КП «Жилсервіс»;

- вул. Балакліївська, 1: КП «Коменергосервіс» вимагає гроші за перевірку лічильника тепла. Якщо мешканці придбали лічильник за власний кошт, то вони ж і оплачують його держповірку;

- вул. Юрія Липи, 3-15: утеплити теплотрасу. Ділянку обстежать, ізоляцію відновлять до початку опалювального сезону.

Колодязі

- вул. Каруни, 105-А: провал біля колодязя. Колодязь обстежують, провал усунуть. Працюватиме КП «Дніпроводоканал».

Постраждалі від ракетних ударів:

- вул. Романа Шухевича, 28/32: замінити вікна у під'їзді, після ракетного удару не закриваються. 25 вересня управитель обстежить ушкодження.

Вивезти сміття

-  вул. Воскресенська. 4-А;

-  вул. Вітчизняна – Детальбудівська.

Ваші звернення направлені до департаменту екологічної політики з проханням вжити заходів.

Покіс трави

- Метеор: скосити амброзію. Ваше звернення направлено до інспекції з питань благоустрою, аби зобов'язали відповідальних за територію скосити траву.

Дніпряни дякують

- «Всі мешканці будинку № 17 на просп. Героїв щиро дякують за допомогу нам, мешканцям міста, у наведенні порядку в наших дворах та будинках! Вчора нам усунули провал в асфальті, завданий важкою технікою. Приїхала брава команда сильних чоловіків та відремонтували асфальт!», - пише дніпрянка Олена.

- «Геннадію Олеговичу, дуже дякую Вам та вашій команді! Після звернення до Вас проблему усунули і жителі Героїв, 12 під’їзд 11 можуть повернутись до своїх квартир», - пише дніпрянка Ірина. За цією адресою прочистили каналізацію.

- «Дуже вдячні за допомогу та швидкість! Вчора робітники оцінили роботу, а сьогодні в обід уже забетонували люк. Богданова, 4, 43-б», – пише дніпрянка Світлана.

- «Дякую за Лісопаркову, 3, прибрали величезні гілки», - пише дніпрянка Світлана.

- «Дякую велике за швидке реагування, освітлення на вулицях Філософській та Звивистій працює», - пише дніпрянка Майя.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.

Також раніше ми писали Вбивцею 16-річної Лізи з П'ятихаток може бути батько її подруги. Відкрились нові подробиці (відео)