Простий рецепт татарських пиріжків, які виходять як у бабусі

Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт смачних татарських пиріжків з яловичим фаршем, картоплею та цибулею. Це чудова страва для сніданку, обіду або вечері. Пиріжки виходять соковитими та ароматними, а їх хрустка скоринка просто тане в роті, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Кефір - 500 г;
Сода - 0,5 ч. л.;
Вершкове масло - 80 г;
Сіль - 1 ч. л.;
Борошно - 650 г;
Яловичий фарш - 300 г;
Картопля - 2 шт.;
Цибуля - 1 шт.;
Сіль та перець - за смаком;
Яйце - 1 шт. (для змащування пиріжків);
Вершкове масло - для додавання в готові пиріжки.

Приготування

  1. Для тіста в кефір засипаємо соду, перемішуємо, додаємо сіль, вершкове масло та борошно. Замішуємо тісто і забираємо в пакет на 30 хвилин.
  2. Для начинки з'єднуємо фарш, картоплю, цибулю, перець та перемішуємо.
  3. Тісто розділяємо на рівні частини, робимо кульки, розкочуємо, викладаємо начинку та закріплюємо краї до центру, залишаючи маленьку дірку. Викладаємо на лист, змащуємо яйцем і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів на 30 хвилин.
  4. У готові пиріжки викладаємо вершкове масло і відправляємо в духовку ще на 10 хвилин.

Готові пиріжки подавайте до столу гарячими.

Також раніше ми писали На ювілеї ця страва буде доречна. Замість котлет подають на святковий стіл