Простіше не буває: відтепер на сніданок готую тільки ії. Піца з бублика з яйцем

Ранок – не той час, коли хочеться грати з дріжджовим тестом. Але що робити, якщо вся сім'я любить піцу? Дніпровська панорама ділиться неймовірно простим та бістрим рецептом піци з бублика.

Інгредієнти:

Вершкове масло.
Баранки - 2 шт.
Томатний соус.
Моцарела.
Міні пепероні.
Петрушка.
Яйця - 4 великих.
Сіль - за смаком.
Базилік.

Приготування:

  1. Розтопіть 1 столову ложку вершкового масла в сковороді з антипригарним покриттям на середньому вогні. Коли масло розтане, покладіть половинки рогалика в пательню зрізом донизу. Підсмажити до золотистого кольору.
  2. Намазати соусом для піци і зверху посипати моцарелою та міні пепероні.
  3. Протріть сковороду паперовим рушником. Розтопіть масло, що залишилося, на середньому вогні і поверніть бублик у сковороду стороною для піци вгору. Розбийте яйце в центрі кожного отвору і приправте його сіллю і перцем за смаком.
  4. Накрийте сковорідку великою кришкою і готуйте, поки сир не розтане, а яйце не досягне бажаного ступеня.

Також раніше ми писали Найсмачніші котлети за копійки. Не кожна господиня знає цей рецепт: смачні, навіть у холодному вигляді