Скумбрія в духовці. Готуйте одразу подвійну порцію
Існують різні способи запікання скумбрії. Й на будь-якому столі ця страва завжди до місця. Майже ідеальний рецепт пропонує Дніпровська панорама.
Інгредієнти
- Скумбрія 2 шт.
- Гірчиця 4 чайні ложки
- Цибуля 2 шт.
- Соєвий соус 30 мл
- Майонез 2 ст. л.
Соус: французьку гірчицю з'єднати з майонезом та соєвим соусом.
Приготування
Цибулю нарізати півкільцями. Скумбрії з широкими спинками звільнити від усіх плавців та хвоста, випатрати, видалити голову. Потім нарізати рибу шматочками по 1,5 см. Перемішати з соусом і залишити на півгодини під закритою кришкою в холодильнику. На дно дека для запікання викласти половину цибулі, зверху - рибу, повторити шар цибулі. Зверху змастити соусом. Запікати при 180 градусах з півгодини. За необхідності, за 10 хвилин до закінчення приготування накрити фольгою.
Нагадаємо, раніше ми публікували рецепт смачних сирників на сніданок.