Просто заливаю яйця на кабачки. Смачна запіканка за 15 хвилин

Не треба думати. що приготувати собі завтра вранці. Дніпровська панорама це зробила за вас та пропонує найпростіший рецепт кабачкової запіканки. 

Кабачки - універсальний сезонний овоч. Його можна запікати, обсмажувати, тушити та поєднувати з різними продуктами. Тому перейдемо до приготування.

Складові:

  • Кабачок – 1 шт.;
  • Цибулина – 1 шт.;
  • Оливкова олія – 2 ст. л.;
  • Яйця – 6 шт.;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Сіль, перець, петрушка – до смаку;
  • Пармезан – 50 г

Спосіб приготування:

Дрібно нарізаємо цибулю і відправляємо її смажитися на оливковій олії 3 хвилини. Подрібнений зубчик часнику додаємо до цибулі.

Нарізаємо кабачок кільцями, перекладаємо на сковороду, змішуємо з обсмаженою цибулею, не забуваємо додати чорний мелений перець і сіль. Обсмажуємо овочі протягом 5 хвилин.

Кабачки нарізаємо кільцями та кладемо на сковорідку, де вже смажиться цибуля. Додаємо чорний перець і сіль на смаком. Обсмажуємо овочі 5 хвилин.

Змішуємо яйця, дрібно нарізану петрушку та тертий пармезан. Суміш можна також посолити, поперчити. Перемішуємо вінчиком до однорідності.

Виливаємо суміш до овочів і продовжуємо смажити на слабкому вогні.

Кладемо запіканку в тарілку та насолоджуємося ситним сніданком.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали, щоі ідеальний полуничний чізкейк без випічки. Відеорецепт.