Пункти незламності у Дніпрі. Як працюють 1 січня (фото)

У Дніпрі Пункти незламності в місті завжди напоготові. Вони працюють у будні та свята, тут готові прийти на допомогу усім, хто приходить та звертається за допомогою, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Наше місто.

Як працює Пункт незламності за адресою пр. Сергія Нігояна, 77, що знаходиться в адміністраціі Новокодацкого району, сьогодні побачив директор департаменту з питань самоврядування Дніпровської міськради Артем Нідєлько. Він побував з інспекцією в деяких Пунках незламності та розповів, як тут організована робота.

За словами Артем Нідєлько, у Пункті незламності є тепло, генератор, акумулятор на сонячній батареї. Його вмикають, коли небагато відвідувачів. Також є своя котельня, яка працює за рахунок генератора, коли відсутнє світло.

Крім того, у Пункті також є все необхідне. Мова йде про технічну та питну воду, розетки, теплі ковдри і т.д.  Для дітей облаштований дитячий куточок з іграшками.

Пункт незламності за адресою пр. Лесі Українки, 65 (Центральна адміністрація).

Місткість цього пункту – 70 чоловік. У ньому є все необхідне, щоб пережити блекаут: генератор, акумулятори, чайники, вода, їжа, тепло, куточок для дітей.

Крім того, тут постійно чергує «Варта Дніпра» і є на постійній основі зв'язок із поліцією.

Нагадаємо, раніше ми писали

"Від Різдва до Різдва": у Дніпрі запрошують на сімейні новорічні свята