Ракетний удар по Кривому Рогу: вже понад 80 постраждалих, серед них 7 дітей

У Кривому Розі Дніпропетровської області на ранок 1 серпня вже понад 80 постраждалих внаслідок ракетного удару, серед них 7 дітей. У місті сьогодні оголошено день жалоби - внаслідок ворожої атаки загинуло 6 людей. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на очільника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака та начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула.

"Після вчорашнього трагічного дня, ніч на Дніпропетровщині пройшла тихо. В громадах - без обстрілів.

524-й… Зустрічаємо черговий ранок повномасштабної війни.

Кривий Ріг у жалобі.
Вічна памʼять невинним жертвам російських ракет.

Вже понад 80 постраждалих через ворожу атаку. Серед них 7 дітей. У лікарнях залишаються 19 людей. Усі середньої тяжкості", - написав у телеграм-каналі голова ОВА.

Також начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що 1 серпня штаби з надання допомоги мешканцям постраждалих квартир та будинків працюють починаючи з 8.30 до 18.00 – це Криворізька гімназія №60 на вул. Українська, та біля будівлі КТРА на проспекті Поштовий.

"Комунальні служби продовжують усунення наслідків ударів, задіяно всю необхідну техніку та 15 оперативних бригад. Вже вчора ввечері подано воду та електроенергію на постраждалу дев'ятиповерхівку" - написав у телеграм-каналі Олександр Вілкул.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що внаслідок ракетного удару у Кривому Розі загинули 10-річна дівчинка та її мама, а також завуч криворізької гімназії №15.