Рецепт смачних котлет: 5 яєць і повна каструля. Свекруха не сяде за стіл, поки не спробує ці котлетки
Ці котлетки радимо приготувати тим, хто вже не знає, чим здивувати рідних. Котлетки виходять смачні і дуже поживні. Інгредієнти звичайні, і цікаве те, що в них зовсім немає фаршу, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти для яєчних котлет:
яйця - 5 шт.;
батон - ⅓ шт.;
вершкове масло - ч.л.;
цибуля - шт.;
картопляне пюре - 5 ст.л.;
панірувальні сухарі.
Приготування яєчних котлет:
Відварюємо круто 5 яєць, очищаємо і ділимо на жовтки та білки. Білки нарізаємо дрібним кубиком.
Для більш розкішних котлет, як одна з хитрощів, варто натерти жовтки на маленькій тертці і змішати з вершковим маслом.
У воді замочуємо батон і віджимаємо. Можна опустити крок із батоном і не додавати його в котлети.
Ще одна хитрість - додавання до суміші жовтків, білків і батона картопляне пюре. Пам'ятайте, при цьому не варто солити пюре, інакше можна зіпсувати смак підсумкової страви.
Нарізаємо маленьким кубиком цибулю і обсмажуємо трохи в сковороді з олією. Додаємо смажену цибулю до інших компонентів.
У суміш розбиваємо яйце і замішуємо подібність яєчного фаршу. Головна хитрість – залишити котлети у холодильнику на півгодини для в'язкості.
Формуємо із суміші невеликі котлети. Не забуваємо додати в суміш улюблені спеції та сіль. Обвалюємо кожну котлету в панірувальних сухарях.
У сковороді на олії обсмажуємо котлети до золотистої скоринки з обох боків.
Виходять бюджетні яєчні котлети.
Вони легко замінять котлети з фаршу на столі.
Нагадаємо, раніше ми писали
Печиво на кефірі за 5 хвилин. Навіть дитина сама приготує. Ви не уявляєте, яка це смакота