Робота громадського транспорту у Дніпрі 12 квітня

Сьогодні, 12 квітня у Дніпрі всі трамвайні та тролейбусні маршрути працюють в штатному режимі за розкладом робочого дня, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на інформацію міськради.

Загалом на маршрути електротранспорту вийде 206 одиниць рухомого складу.

Розклад руху електротранспорту можна дізнатися на офіційному сайті КП «Дніпровський електротранспорт»: https://det-dnipro.dp.ua/pasazhyram/#rozklad

Або у Telegram-боті: https://t.me/rozklad_dnipro_bot

Також по місту працює 92 автобусних маршрутів. Загалом курсує 720 автобусів (з них 124 - великої місткості).

За добу, що минула, співробітники КП «Дніпровський електротранспорт» виконали капітальний ремонт колії протяжністю 42 метри. Відремонтовано 17 рейкових стиків. Замінено 32 колійні тяги. Від бруду очищено 44 стрілочних переводів. Виконано поточний ремонт 3150 метрів контактної мережі. Замінено 1 трамвайно-тролейбусний перетин та 1 тримач контактної мережі. Виконано плановий огляд контактів автоматичних вимикачів 2 тягових підстанцій.

Працівниками КП «Дніпровський метрополітен» здійснено щоденний огляд 10 ескалаторів. Усунуто 3 течії підземних вод. Проведено технічне обслуговування 14 вагонів, а також пристроїв пожежної та охоронної сигналізації.

Фахівці КП «Транспортна інфраструктура міста» проводили технічне обслуговування та ремонтні роботи на світлофорних об’єктах. Зокрема, замінювали модеми, лампи та кнопки виклику. Проведено технічне обслуговування 7 дорожніх знаків.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 797 штрафів та евакуювала 30 авто через перешкоджання руху іншим учасникам дорожнього руху.

Нагадаємо, раніше ми писали: Іоанна Ліствичника. Не давайте в борг та не позичайте самі, краще догодіть домовику