Родина без дорослих. У Дніпрі шестеро дітей шукають батьків (фото)

У Дніпрі шестеро діток шукають батьків. Поки ця родина складається з двох сестер та чотирьох братів. Діти зворушливо піклуються один про одного, але мріють про батьківські тепло, увагу та захист. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Іван -  хлопець серйозний, уважний на заняттях, старанно виконує прохання дорослих, полюбляє математику і захоплюється футболом. 

Діти шукають батьків, Іван

Софійка - емоційна, весела, легко йде на контакт. Дівчинка активна і наполеглива, проте з дорослими завжди ввічлива і тактовна. Їй подобається грати у рухливі та рольові ігри.

діти шукають батьків, Софійка

Ольга - кмітлива, активна та розсудлива. Любить допомагати дорослим. Дівчина відповідальна, ввічлива та охайна. У вільний час їй подобається малювати, робити аплікації, декламувати вірші.

діти шукають батьків, Ольга

Сашко - веселий, жвавий і говіркий хлопчик. Має акторські здібності. Завжди уважний до прохань та зауважень дорослих. Проявляє дружелюбність та вміє співпережівати у спілкуванні зі своїми братами, сестрами та друзями. 

діти шукають батьків, Сашко

Владік - активний і допитливий, полюбляє бути у центрі уваги. Він із цікавістю грає з однолітками, любить конструювати та грати з машинками.

діти шукають батьків, Владік

Молодший Андрійчик – спокійна та дружелюбна дитина. Хлопчик намагається брати приклад зі своїх старших братів, а до сестер ставиться з увагою і теплом. Андрію подобається малювати, розфарбовувати розмальовки, дивитися мультфільми і слухати казки.

діти шукають батьків, Андрій

Якщо ви відчуваєте у собі сили та бажання подарувати любов цій чудовій малечі - звертайтесь в управління-службу у справах дітей департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради: 066 973-22-76.

Нагадаємо раніше ми писали, чим у школах Дніпра годуть дітей. Батьки побачили на власні очі та спробували страви.