Російська армія під Балаклією розбігається у повній паніці: бійці з Дніпропетровщини захопили ворожі САУ

25-та  Січеславська повітрянодесантна бригада з Дніпропетровщини захопила батарею ворожих самохідних артилерійських установок Мста-С ЗС  з написами «На Київ» та «Крим наш». Про це повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на відео журналіста Юрія Бутусова. 

За словами журналіста, бійці 25-ї повітряно-десантної бригади ЗСУ під час наступу під Балаклією захопили цілу батарею 152 мм самохідних артустановок МСТА-С зі складу 18-ї Інстербурзької мотострілецької дивізії ЗС РФ. 

Бутусов розповів, що для того, щоб вирватися з котла, російські артилеристи кинули абсолютно справні САУ з повним боєкомплектом. Він додав, що наступ ЗСУ був таким стрімким, що навіть далекобійна артилерія, яка стояла за 20 кілометрів від передової, була захоплена на своїх позиціях. 

Особливо радує, що російські САУ змальовані хвалькуватими написами "На Київ" та "Крим наш".. Хвальки втекли за підсумком на Москву, причому кинули не тільки гармати, а й особисту стрілецьку зброю. Російська армія під Балаклією розбігається у повній паніці, - сказав Бутусов.

Раніше ми повідомляли: Геннадій Корбан про позбавлення його громадянства: Для себе я визначив кілька версій (відео)