Рум'яні, соковиті. Картопляні зрази з грибною начинкою

Дуже смачна українська страва. Зрази з грибами – неймовірно ароматна й апетитна страва. За основу для них можна брати картопляне пюре або ж м’ясний фарш. У кожному разі вийде дуже смачна й ситна страва, яку можна подавати як на обід, так і на вечерю, пише Дніпровська панорама.

Складники:

  •  картопля - 5-6 шт (більше середнього розміру);
  •  яйце - 1 шт;
  •  борошно - 2-3 ст.л (+-);
  •  сіль - за смаком.
  •  панірувальні сухарі - для обвалювання.

Начинка:

  •  Гриби шампіньйони - 400 г;
  •  цибуля - 1-2 шт;
  •  сіль, перець - за смаком;
  •  сир твердий - 100 г;

Приготування:

Почистити і відварити картоплю до готовності. Злити усю рідину, потовкти до однорідності. Дати схолонути.

Додати сіль, яйце, борошно і замісити тісто. Воно буде дещо липнути, але так і має бути.

Готуємо начинку: на олії обсмажуємо спочатку цибулю, далі додаємо сюди ж гриби і смажимо до готовності. Коли схолоне додаємо потертий сир і перемішуємо.

В змочену водою руку кладемо картопляне тісто, і робимо заглиблення, в яке кладемо начинку і защипуємо. Обвалюємо в сухариках і смажимо на олії з обох боків до зарумʼянення.

Подаємо з сметанкою. Смачного.

Рецепт зі сторінки https://instagram.com/cook_julija_simonchuk?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Нагадаємо, раніше ми писали: Дрезденський штолен. За цей рецепт можна віддати мільйон (відео)