Рум'яні, соковиті. Картопляні зрази з грибною начинкою
Дуже смачна українська страва. Зрази з грибами – неймовірно ароматна й апетитна страва. За основу для них можна брати картопляне пюре або ж м’ясний фарш. У кожному разі вийде дуже смачна й ситна страва, яку можна подавати як на обід, так і на вечерю, пише Дніпровська панорама.
Складники:
- картопля - 5-6 шт (більше середнього розміру);
- яйце - 1 шт;
- борошно - 2-3 ст.л (+-);
- сіль - за смаком.
- панірувальні сухарі - для обвалювання.
Начинка:
- Гриби шампіньйони - 400 г;
- цибуля - 1-2 шт;
- сіль, перець - за смаком;
- сир твердий - 100 г;
Приготування:
Почистити і відварити картоплю до готовності. Злити усю рідину, потовкти до однорідності. Дати схолонути.
Додати сіль, яйце, борошно і замісити тісто. Воно буде дещо липнути, але так і має бути.
Готуємо начинку: на олії обсмажуємо спочатку цибулю, далі додаємо сюди ж гриби і смажимо до готовності. Коли схолоне додаємо потертий сир і перемішуємо.
В змочену водою руку кладемо картопляне тісто, і робимо заглиблення, в яке кладемо начинку і защипуємо. Обвалюємо в сухариках і смажимо на олії з обох боків до зарумʼянення.
Подаємо з сметанкою. Смачного.
Рецепт зі сторінки https://instagram.com/cook_julija_simonchuk?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Нагадаємо, раніше ми писали: Дрезденський штолен. За цей рецепт можна віддати мільйон (відео)