Салат Карабас-Барабас. Так смачно ви ще не їли, записуйте рецепт

Восени саме час готувати та подавати ситні й поживні салати "із ноткою" свіжих овочів. А експеримунтувати із приготуванням цієї страви вам не доведеться. Усе досить-таки просто та смачно! Ви лише спробуйте і не пошкодуєте!. Салат Карабас-Барабас - гідний вашої уваги, повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти для салату Карабас-Барабас

Майонез;
Копчена куряча грудка - 250 г;
Цибуля - 1 шт.;
Чорнослив - 150 г;
Помідори - 2 шт.;
Сіль - ½ ч. л.;
Варені яйця - 4 шт.;
Зелена цибуля - пучок;
Консервовані маслини – 14 шт.

Приготування салату Карабас-Барабас

Нарізаємо невеликим кубиком копчену курячу грудку. Ріжемо пір'ям цибулю і маринуємо її в оцті, заливаємо гарячою водою на 10 хвилин.

Нарізаємо дрібним кубиком чорнослив, який заздалегідь замочували в окропі. Подрібнюємо дрібними шматочками помідори.

Змащуємо дно форми майонезом, викладаємо курячі грудки. Змащуємо м'ясний шар майонезом, кладемо цибулю, заздалегідь віджату від маринаду.

Шар цибулі змащуємо майонезом, посипаємо чорносливом. Шар із чорносливу аналогічно обробляємо майонезом, покриваємо шматочками помідорів.

Натираємо на маленьких різцях тертки варені яйця. Солимо шар із помідорів, покриваємо стружкою з яєць. Змащуємо шар із яєць майонезом.

Шинкуємо дрібно зелену цибулю, посипаємо їм яєчний шар. На верхівку салату викладаємо маслини.

У результаті ми маємо простий святковий салат. Він добре впишеться для будь-якої урочистості, стане чудовою закускою і сподовається всім, хто його спробує.

Нагадаємо, раніше ми писали

Тушкована капуста. Змініть спеції та додайте інгредієнти і у вас вийде новий шедевр