Тушкована капуста. Змініть спеції та додайте інгредієнти і у вас вийде новий шедевр

Капуста - осінній овоч. Її зараз саме заготовляють на зиму. Ви знали, що з такого начебто простого і недорогого овоча можна готувати справжні королівські страви. Тушкована капуста — одна з них. Варіюючи спеції та додаткові інгредієнти ви створите справжні кулінарні шедеври — смачні, ситні, ароматні, повідомляє Дніпровська панорама 

Інгредієнти:

  •  Філе куряче – 2 шт.
  •  Морква – 1 шт.
  •  Цибуля – 1 шт.
  •  Капуста – пів качана
  •  Томатна паста – 2 ст. л.
  •  Вода – 250 мл
  •  Спеції: сіль, перець, паприка, куркума

тушкована капуста

Приготування:

Нарізаємо цибулю та натираємо моркву. Смажимо моркву з цибулею.


Філе нарізаємо на маленькі шматочки. На розігрітій сковороді трохи підсмажуємо шматочки філе, та солимо і перчимо їх. Додаємо до м‘яса засмажку.

Нарізаємо капусту. Окремо смажимо капусту до напівготовності. Додаємо засмажку з м‘ясом. Перемішати та накрити кришкою.

Розводимо у воді томатну пасту, додаємо у сковороду. За смаком додаємо приправи та накриваємо кришкою. Тушкуємо до готовності на маленькому вогні.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали: Такі курячі ніжки здивують всіх. Святкова страва з простих продуктів