Велика втрата. Пішла з життя викладачка та керівник з Дніпропетровщини

Освітяни в скорботі. Пішла з життя педагог, керівник, наставник - Людмила Подчезерцева. Людина, яку знали і поважали, яка зробила вагомий внесок і розвиток професійної освіти. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на власні джерела.

ПАМ’ЯТІ ЛЮДМИЛИ ІВАНІВНИ ПОДЧЕЗЕРЦЕВОЇ

З великим сумом повідомляємо про непередбачену втрату ветерана освіти, яка розпочала трудову діяльність вчителем, директором школи завідувала райвідділом освіти, методистом НМЦ ПТО у Дніпропетровській області. Була неодноразово відзначена нагородами на регіональному та державному рівнях нагрудними знаками ВАПП: «За вагомий внесок у розвиток професійної освіти», «Відмінник освіти України», грамотами МОН та ОУО, «вчитель-методист».

Залишивши нам спогади про свою турботу, невтомну працю та доброту, Людмила Іванівна, завжди буде жити в наших серцях Освта душах.
Колектив Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області глибоко сумує і співчуває рідним та близьким. Нехай її пам'ять залишиться назавжди в наших серцях.

Вічна пам'ять Людмилі Іванівні, - говорять колеги про Людмилу Іванівну.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким померлої.

Нагадаємо, раніше ми писали

Замість клумби автостоянка: у Дніпрі бізнесмен погрожує мешканцям забрати двір