Салат "Пікантна ніжність". Смачна страва з курячої печінки та солоними огірками

Шукаєте оригінальний та смачний салат, який здивує ваших гостей? Спробуйте поєднати ніжну курячу печінку з пікантними солоними огірками. Цей салат – справжня симфонія смаків, де м'якість печінки гармонійно доповнюється хрустким огірком та легким майонезним соусом. Про це розповість Дніпровська порадниця. 

Інгредієнти:

- Яйця — 4 штуки
- Куряча печінка — 300 г
- Солоні огірки — 250 г
- Сир — 150 г
- Цибуля — 1 штука
- Морква — 1 штука
- Рослинна олія — 1-2 ст. ложки
- Сіль — за смаком
- Перець чорний мелений — за смаком

салат

Приготування:

1. Яйця зваріть круто за 10 хвилин. Печінку відваріть за 10-15 хвилин.


2. Остудіть і наріжте печінку шматочками разом з огірками. Яйця і сир натріть на крупній тертці.

3. Цибулю подрібніть, моркву натріть на крупній тертці. Протягом 5-7 хвилин обсмажте овочі на сковороді з олією на середньому вогні. Злегка посоліть і поперчіть. Остудіть.

4. Викладайте в миску шарами печінку, цибулю з морквою, огірки і сир. Після кожного шару робіть сітку з майонезу.

5. Посипте салат яйцями і прикрасьте майонезом. Перед подачею залиште на 20-30 хвилин у холодильнику.

Нагадаємо, раніше ми писали

Салат-енергетик: буряк, квасоля та курка для сили та бадьорості