Салат з баклажанів та печериць. Найулюбленійший у сім'ї

Це так знайомо для багатьох господинь: не збиралася закривати жодних салатів, ну хіба що один однісінький, так як всі - найулюбленіший у нашій сім'ї. Правда, десь перша порція поділася, ще добре навіть осінь не почалася, довелося робити другу, салат з печериць та баклажанів, повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

  • 1,5 кг печериць (ріжемо на 4,6,чи8 частин),
  • 1 кг баклажанів (кубиками десь 1,5 см)
  • 0,5 кг цибулі (півкільцями)
  • 0,5 кг моркви (соломкою)
  • 4-5 середніх помідори (кубиками)
  • 2 болгарських перців соломкою
  • головка часнику
  • 150 мл оліі
  • 1-2 ст.л сол ,
  • 150 гр цукру,
  • 80 гр .оцту.

Приготування:

Все, крім оцту додаємо в каструлю . Доводимо до кипіння, і варимо 40 -50 хв, пробуємо, щоб морква не була тверда. В кінці додаємо оцет, варимо ще 5 хв.

Розкладаємо у стерилізовані банки (я стерилізую у мікрохвильовці до сухої банки).

Простенький у приготуванні, але дуже смачний салатик готовий.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали: Пряники розлітатимуться зі столу: простий та смачний рецепт.