Сало «по-царськи»: готуємо закуску, що зникне зі столу першою
Повертаємося до традицій! Цей рецепт закуски з сала – справжня знахідка для тих, хто цінує домашню кухню та натуральні продукти. Без жодних консервантів та штучних добавок – лише свіже сало, ароматні спеції та ваша любов, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Сало – 400 г.
Сіль за смаком.
Зелень.
Паприка.
Часник.
Приготування
- Наріжте сало на невеликі шматочки. Подрібніть в м'ясорубці. Посоліть за смаком. Розподіліть сало на три частини, окремо в кожну додайте подрібнений часник, паприку та зелень.
- Викладайте закуску шарами. Помістіть сало в морозильник на 4-5 годин. Коли закуска охолоне, наріжте і подавайте.
Також раніше ми писали "Моя королівська" риба: перетворюємо мінтай на делікатес, простий рецепт