Сало «по-царськи»: готуємо закуску, що зникне зі столу першою

Повертаємося до традицій! Цей рецепт закуски з сала – справжня знахідка для тих, хто цінує домашню кухню та натуральні продукти. Без жодних консервантів та штучних добавок – лише свіже сало, ароматні спеції та ваша любов, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Сало – 400 г.
Сіль за смаком.
Зелень.
Паприка.
Часник.


Приготування

  1. Наріжте сало на невеликі шматочки. Подрібніть в м'ясорубці. Посоліть за смаком. Розподіліть сало на три частини, окремо в кожну додайте подрібнений часник, паприку та зелень. 
  2. Викладайте закуску шарами. Помістіть сало в морозильник на 4-5 годин. Коли закуска охолоне, наріжте і подавайте.

Також раніше ми писали "Моя королівська" риба: перетворюємо мінтай на делікатес, простий рецепт