Як приготувати ідеальні сирники: секрети, які ви не знали

Сирники - це смачний і ситний сніданок, який люблять і дорослі, і діти. Але не завжди вони виходять такими, якими хотілося б. Щоб приготувати ідеальні сирники, потрібно дотримуватися кількох простих секретів. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Ми пропонуємо рецепт ідеальних сирників.

Інгредієнти

  • Творог 900 г
  • Цукор 4-6 столових ложок
  • Яйце 1 шт
  • Ваніль за смаком
  • Манка 75 г

Приготування

  • Творог відкидаємо на марлю і віджимаємо всю рідину, яка є в творожі.
  • Після в творог додаємо яйце, ваніль, цукор, манку і перемішуємо все виделкою, до однорідної маси.
  • Готову масу залишаємо на 15 хвилин на столі, щоб манка набухла.
  • Тепер, ліпимо сирники.
  • Всю масу викладаємо на стіл або на дошку, і ліпимо ковбаску, після нарізаємо кругляшками-кусочками по 6-8 см в ширину.
  • Коли підготували всі сирники, смажимо з двох сторін до золотистої скоринки, на середньому вогні.

Секрети ідеальних сирників

  • Використовуйте свіжий, жирний творог. Сирники з жирного сиру будуть більш ніжними та соковитими.
  • Дуже важливо добре віджати творог від рідини. Якщо в творожі залишиться багато рідини, сирники будуть сирими всередині.
  • Додайте в сирники манку. Манка додасть сирникам щільності та соковитості.
  • Нехай сирники настояться перед смаженням. За цей час манка набухне і сирники будуть краще тримати форму.
  • Смажте сирники на середньому вогні. Якщо смажити на сильному вогні, сирники швидко підгорять зовні, а всередині залишаться сирими.

Нагадаємо, раніше мми пиали, як приготувати шоколадний пиріг на пиві: ароматний і насичений.