Як приготувати ідеальні сирники: секрети, які ви не знали
Сирники - це смачний і ситний сніданок, який люблять і дорослі, і діти. Але не завжди вони виходять такими, якими хотілося б. Щоб приготувати ідеальні сирники, потрібно дотримуватися кількох простих секретів. Про це повідомляє Дніпровська панорама.
Ми пропонуємо рецепт ідеальних сирників.
Інгредієнти
- Творог 900 г
- Цукор 4-6 столових ложок
- Яйце 1 шт
- Ваніль за смаком
- Манка 75 г
Приготування
- Творог відкидаємо на марлю і віджимаємо всю рідину, яка є в творожі.
- Після в творог додаємо яйце, ваніль, цукор, манку і перемішуємо все виделкою, до однорідної маси.
- Готову масу залишаємо на 15 хвилин на столі, щоб манка набухла.
- Тепер, ліпимо сирники.
- Всю масу викладаємо на стіл або на дошку, і ліпимо ковбаску, після нарізаємо кругляшками-кусочками по 6-8 см в ширину.
- Коли підготували всі сирники, смажимо з двох сторін до золотистої скоринки, на середньому вогні.
Секрети ідеальних сирників
- Використовуйте свіжий, жирний творог. Сирники з жирного сиру будуть більш ніжними та соковитими.
- Дуже важливо добре віджати творог від рідини. Якщо в творожі залишиться багато рідини, сирники будуть сирими всередині.
- Додайте в сирники манку. Манка додасть сирникам щільності та соковитості.
- Нехай сирники настояться перед смаженням. За цей час манка набухне і сирники будуть краще тримати форму.
- Смажте сирники на середньому вогні. Якщо смажити на сильному вогні, сирники швидко підгорять зовні, а всередині залишаться сирими.
Нагадаємо, раніше мми пиали, як приготувати шоколадний пиріг на пиві: ароматний і насичений.