Схопив та затягнув до іншої кімнати: на Дніпропетровщині чоловік зґвалтував 12-річну дівчинку

У Синельниковому Дніпропетровської області чоловік зайшов до чужого будинку та зґвалтував неповнолітню дівчинку, застосувавши силу. Сусіди, почувши крик дитини, викликали поліцію та прибігли на місце скоєння злочину. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру.

Як було встановлено слідством, житель Синельникова, на однієї із вулиць міста зайшов до будинку, де колись мешкав його знайомий. Наразі вказане домоволодіння винаймала інша родина з дітьми, і на той момент діти були у будинку самі.

Пересвідчившись у відсутності дорослих, чоловік схопив 12-річну дівчинку та затягнув до іншої кімнати, а молодший хлопчик встиг вибігти на подвір’я та сховатися. Педофіл, застосувавши силу, зґвалтував неповнолітню дівчинку. Сусіди почули крик дитини, викликали поліцію та прибігли на місце скоєння злочину.

Правоохоронці затримали ґвалтівника у порядку ст. 208 КПК України. Виявилося, що раніше мешканець Синельникового вже був судимий. Йому було повідомлено про підозру за фактом зґвалтування малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152 КК України). Наразі чоловіку обрано безальтернативний запобіжний захід тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині затримали педофіла.