Шпаргалка не допомогла: директор лікарні Мечникова Сергій Риженко не зміг пояснити, чому за два роки не доніс документи для землевідведення

Останні два місяці директор лікарні Мечникова Сергій Риженко розганяв дезінформацію про нібито рейдерське захоплення землі лікарні міською радою. Наразі депутати на сесії поставили крапку у питанні землевідведення лікарні Мечникова, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро Оперативний.

Виявилося, що це можна було зробити ще два роки тому, якби директор лікарні, і депутат Сергій Риженко доніс необхідні документи.

У березні 2021 року співробітники мерії повідомили лікарні про наявність нерухомості третії осіб, запропонували проектовідведення. За два тижні попросили у лікарні технічну документацію на одну з будівель.

Але замість збору пакету документів, Риженко збирав лайки під статусами про нібито повзуче рейдерське захоплення лікарні.

Почесний громадянин Дніпра, однак, не врахував, що документи для припинення акта постійного користування землею підписав його заступник Юрій Скребець ще у 2018 році. І лише через три роки після цього керівники Мечки згадали за земельне питання. Але з 2021 року досі не донесли весь пакет документів.

Щоправда на сесії Сергій Риженко не зміг чітко пояснити, чому за два роки не доніс документи для землевідведення території лікувального закладу.

Натомість він заявив, що "ми навчилися маніпулювати земельним питанням", обізвав колег "худобою", читав з листка незв'язні заяви і нервово сміявся.

Тому профільний департамент фактично зробив за Риженка його роботу, вніс корективи до проекту рішення. Депутати проголосували одноголосно.

Нагадаємо, раніше ми писали: Скандал у Харківській поліклініці, де купували взуття й футболки по 5-6 тис грн