Щуча погода. На Дніпропетровщині рибалка під дощем полював на хижака (фото)

На Дніпропетровщині рибалка під дощем, який накрив регіон у п'ятницю, 15 вересня, полював на хижу рибу й встановив особистий рекорд. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на телеграм-канал Рибалка у Дніпрі та області.

Прокинувшись ранком і побачивши дрібний дощ, перша ж думка була - щуча погода. З цього питання йти в дощ чи не йти навіть не виникало. Озброївшись дощовиком і відерсами, зранку вирушив на улюблену річку Самару, - написав рибалка.

За його словами, річка була спокійною, вітру практично не було, а дощ то посилювався то стихав. Тим часом рибалка насолоджувався погодою без клювань.

Ближче до 13-14:00 побачив вихід сома, вирішив спробувати його вмовити. Поставив фет 3,6 дюйма, джиг-риг 10 грам і почав обкидати ділянку, сподіваючись умовити вусатого. Через хвилин 10 стався довгоочікуваний удар на паузі, спінінг у дугу, фракційний завищав, пряме упорскування адреналіну в кров, і ейфорія, адже відчуваю, там трофей! і ось, піднімаю рибу до поверхні (вода зелена капець) і переді мною його Величність судакевич! Мій особистий рекорд 2580! - написав рибалка.

полювання на хижакаполювання на хижакаполювання на хижака

Нагадаємо, раніше ми писали, що У сусідній від Дніпропетровщини області зустріли найнебезпечнішу змію України.