Швидка хрумка закуска з пекінської капусти: готово за 2 хвилини

Завдяки простим інгредієнтам та експрес-приготуванню ви отримаєте оригінальну та неймовірно смачну закуску, яка підкорить серця ваших близьких. Хрусткі трубочки з пекінської капусти в ніжному клярі з ароматом кропу стануть чудовою альтернативою магазинним чіпсам і здивують гостей під час несподіваних візитів, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Пекінська капуста - 1 шт.;
Окріп - 1 літр;
Борошно - 125 г;
Сіль - 1 ч. л.;
Яйця - 3 шт.;
Молоко - 250 мл;
Вершкове масло - 25 г;
Кріп - за смаком.

Приготування

  1. Листи пекінської капусти викладаємо в тарілку і заливаємо окропом. Для кляру змішуємо борошно, сіль і ретельно перемішуємо. Додаємо курячі яйця, тепле молоко, вершкове масло, кріп і все перемішуємо. Потім беремо листя капусти, обвалюємо в клярі і відправляємо на сковороду.
  2. Обсмажуємо з двох сторін до золотистої скоринки, потім згортаємо в трубочку.

Також раніше ми писали Друге життя паски: 4 незвичайні ідеї, як використати залишки свяченої їжі