Швидка хрумка закуска з пекінської капусти: готово за 2 хвилини
Завдяки простим інгредієнтам та експрес-приготуванню ви отримаєте оригінальну та неймовірно смачну закуску, яка підкорить серця ваших близьких. Хрусткі трубочки з пекінської капусти в ніжному клярі з ароматом кропу стануть чудовою альтернативою магазинним чіпсам і здивують гостей під час несподіваних візитів, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Пекінська капуста - 1 шт.;
Окріп - 1 літр;
Борошно - 125 г;
Сіль - 1 ч. л.;
Яйця - 3 шт.;
Молоко - 250 мл;
Вершкове масло - 25 г;
Кріп - за смаком.
Приготування
- Листи пекінської капусти викладаємо в тарілку і заливаємо окропом. Для кляру змішуємо борошно, сіль і ретельно перемішуємо. Додаємо курячі яйця, тепле молоко, вершкове масло, кріп і все перемішуємо. Потім беремо листя капусти, обвалюємо в клярі і відправляємо на сковороду.
- Обсмажуємо з двох сторін до золотистої скоринки, потім згортаємо в трубочку.
Також раніше ми писали Друге життя паски: 4 незвичайні ідеї, як використати залишки свяченої їжі