Швидка маринована капуста. Дуже смачний перевірений рецепт відомої господині

Для господинь розповімо смачний та перевірений рецепт швидкої маринованої капусти, який виходить завжди від Олени Тертишної. Повідомляє Дніпровська порадниця.

Маю рецепт капусти, який завжди виручає і виходить смачний. Розповідає Олена Тертишна. 

Для цього рецепту потрібно підготувати маринад: закип'ятити 1, 5 літра води,  додати 2 столові ложки солі, 3-4 столові ложки цукру,  100 гр  олії , 80 мл оцту
Капусту нарізаємо, моркву тремо на терці, цибулю півкільцями, перець нарізаємо смужками – все перемішуємо, додаємо лавровий лист та перець горошком, пом’якшуємо капусту руками, трохи «пожмакавши» її.
Розкладаємо у банки і заливаємо гарячим маринадом, прикривши кришками, залишаємо на добу в хаті.
Потім закриваємо кришкою і відправляємо в холодильник або в погріб . Можна вживати вже через добу, а через три доби у цієї капусти буде просто неймовірний смак. 

Для  3-х літрової  банки вам потрібно:

Капуста – 1, 5 кг
Морква – 250 г
Лавровий лист – 2 шт
Чорний перець горошком – 10 шт
Часник – 6 зубків
Маринад – має закипіти:
Вода – 1, 2 л
Сіль – 2 ст.ложки
Цукор – 3 ст .ложки
Приправа корейської моркви – 1 ст. ложка
Оцет 9% - 5 столових ложок.

Смачного! Готуйте, людей пригощайте, захисникам передавайте, і буде вам щастя, а Україні мир і Перемога!!!

Нагадаємо, раніше ми писали

Смачний та ситний пісний коржик за 5 хвилин: рецепт, який підкорить ваше серце