Швидкий і смачний закусочний торт "Наполеон": ідеальний варіант для святкового столу

Забудьте про солодкий "Наполеон"! Ми пропонуємо вам пікантну альтернативу, яка ідеально підійде для будь-якого свята. Легкий у приготуванні, але неймовірно смачний закусочний торт з листкового тіста та ніжною рибною начинкою точно стане зіркою вашого столу, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Листкове тісто — 500 г.
Майонез — 150 г.
Часник — 2-3 зубчики.
Зелень (петрушка, кріп) — за смаком.
Сир (твердий) — 150 г.
Тунець консервований — 1 банка (200 г).
Яйце — 2 шт.


Приготування

  1. Листкове тісто розкачати і вирізати круги або прямокутники, випікати в розігрітій до 180°C духовці до золотистого кольору (приблизно 15-20 хвилин).
  2. Для начинки змішати майонез, натертий часник, дрібно нарізану зелень, натертий сир та розім'яту консервовану рибу.
  3. Яйця відварити, нарізати на дрібні шматочки і додати до начинки. На кожен корж покласти шар начинки, чергуючи з коржами, поки не викладете весь торт. Останній шар посипати зеленню або тертим сиром. Дати торту настоятися в холодильнику кілька годин перед подачею.

Також раніше ми писали Як приготувати ідеальну квашену капусту. Прості рецепти і поради