Скандал навколо Олега Винника набирає обертів: продюсер розкриває шокуючі подробиці втечі співака з України

Скандал навколо популярного українського співака Олега Винника набирає обертів. Його колишній продюсер, Олександр Горбенко, пролив світло на темні закутки історії втечі артиста з України на початку повномасштабної війни. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

За словами Горбенка, ранній ранок 24 лютого 2022 року розпочався для нього несподіваною проханням Винника. Співак терміново попросив дочекатися його з дружиною Таюне, приїхавши з трьома величезними валізами.

Маячня про те, що хтось когось рятував і кудись вивозив, крім посмішки у мене і моїх близьких не викликає, – з іронією зазначає продюсер.

Сім'я Горбенка разом з Винником та Таюне виїхала з України 27 лютого, перетнувши кордон під прикриттям. Щоб уникнути впізнавання, співак ховався під пледом між сидіннями автомобіля.

На задньому сидінні автомобіля, між тещею і дочкою, під синім пледом лежало тремтяче Олєжкіно тіло. Плед потрібен був для маскування тіла, – розповідає Горбенко.

Шокуючим стало те, що через чотири дні після приїзду до Берліна, Винник вигнав сім'ю Горбенка на вулицю.

Моя дружина з дочкою, тещею і домашніми тваринами на власному автомобілі перетнула державний кордон України. Згодом, через чотири дні, мій колишній друг і артист вигнав мою сім'ю у тому ж складі на вулицю міста Берлін, – з гіркотою згадує продюсер.

Дружина Горбенка, Ніна, підтвердила слова чоловіка, додавши, що Винник брехав щодо дати свого виїзду. "Ця людина в своєму недолугому карколомному інтерв'ю називає датою свого виїзду 26 лютого. Але виїжджали ми 27 лютого.

"Я вивозив багато людей"…Посміховисько, – написала вона в коментарях.

Ці розкриття стали черговим ударом по репутації Олега Винника. Раніше продюсер Вадим Лисиця також розповідав про втечу співака з України та його залежності. Сам же артист, незважаючи на численні звинувачення, обмежився анонсом нової пісні.

Також раніше ми писали Не лише отримала російський паспорт, а й сплачує податки країні-агресору: чим зараз займається зрадниця Регіна Тодоренко