Не лише отримала російський паспорт, а й сплачує податки країні-агресору: чим зараз займається зрадниця Регіна Тодоренко

Одеситка Регіна Тодоренко, яка прославилася завдяки шоу "Орел і Решка", вже давно перебралася до росії. Незважаючи на війну, розв'язану росії проти України, Тодоренко не тільки продовжує будувати кар'єру в країні-агресорі, а й отримала паспорт рф, повідомляє Дніпровська порадниця.

Зраду Регіни Тодоренка досі не можуть зрозуміти багато українців. В Одесі продовжують жити її батьки, доки вона будує успішну кар'єру в росії.

Чим займається Тодоренко у росії

Свою першу славу Регіна здобула завдяки українському телебаченню та шоу-бізу: "Фабрика зірок-2", гурт REAL O, "Орел і Решка" тощо. Втім, Тодоренко чхала на все це, оскільки з 2017 року вона поступово перебралася до росії, де намагалася влитися у світський московський бомонд.

Отримала російський паспорт та шкодує маму в Одесі: чим зараз займається Регіна Тодоренко
Одесита все частіше почала зніматися в російських проектах, а пізніше запустила власне шоу на YouTube, куди запрошувала російських зірок. У цей час вона зібрала майже всі телевізійні нагороди, навіть мамою року встигла стати.
Нещодавно стало відомо, що Регіна відтепер ведуча тревел-шоу "Руссо Експресо", яке покаже глядачеві справжню росію. Проект є плагіатом нашого проекту "Орел та Решка".

Особисте життя

Регіна живе разом із чоловіком Владом Топаловим та двома синами Михайлом та Мирославом. Раніше ходили чутки, що у подружжя проблеми у шлюбі. Нібито Тодоренко єдина, хто заробляє в сім'ї, через що його Топалова дуже страждає. Як результат – він знущається з неї: мовляв, б'є одеситку, знову зловживає наркотиками, принижує.

Що говорить Регіна Тодоренко про війну

З початком повномасштабного вторгнення Тодоренко лише кілька разів натяками говорила про війну. У лютому вона опублікувала абстрактні фрази про мир і кохання і те, що ми лише іграшки в руках ляльководів.

Правди ми не знайдемо. Не побачимо істину, тому ніхто з нас не знає, яку насправді ведуть гру генерали, але через ці ігри гине простий солдат та мирний народ, – писала тоді ведуча.

Регіна не раз говорила, що намагається не лізти в політику, саме тому й не порушує теми війни з чоловіком Владом Топаловим, оскільки "це може зруйнувати їхню родину".

Отримала російський паспорт та шкодує маму в Одесі: чим зараз займається Регіна Тодоренко

До речі, батьки Тодоренка досі мешкають в Одесі. Якось Регіна написала в мережі, що її "мамуся далеко і перебуває в небезпеці, але якимось дивом їй вдається зберігати одеське почуття гумору і вселяти надію, що скоро все буде добре". За словами зрадниці, вона дуже хотіла б допомогти матері, втім, від її позиції та дій нічого не залежить.

Більше того, ще рік тому ведуча відкрито завила, що має намір навідатися до Одеси. Втім, жодного разу так і не опублікувала новини про обстріл рідного міста.

У березні 2024 року ЗМІ облетіла новина, що Тодоренко отримала громадянство Росії. За даними інсайдерів, їй це вдалося завдяки шлюбу з Владом Топаловим, від якого має двох синів, і через "нестримне бажання жити в Росії". Подейкують, що Тодоренко подала документи і до податкової, щоб офіційно сплачувати податки країні-агресору.

Також раніше ми писали Кружляла під русняву музику на фоні алеї полеглих Героїв: блогерка з Дніпра Алхім знову оскандалилась