Скандал після дня Валентина. На Дніпропетровщині подаровані троянди опинились у смітнику

14 лютого – день святого Валентина, сповнений романтики та любові. Закохані, рідні люди дарують один одному квіти, цукерки, валентинки. Троянди – найпоширеніший подарунок на День Валентина для коханих та тих, кого люблять. Однак, буває й так, що подаровані квіти зав'яли вже наступного дня. Це може бути розчаруванням, як для тих, то їх дарує, і хто їх отримав. Про неприємну історію розповідає Дніпровська порадниця з посиланням на Катерину Рощаховську з Новомовсковська.

 За словоми Катерини, вчора дитина подарувала їй ці троянди, що на фото. Але життя квітів виявилось досить коротким. Із трьох троянд лише одна більш-менш жива, решта пішла на смітник.  

Хочу висловити велику подяку жіночці з першого квіткового кіоску навпроти ТЦ Україна. Моя дитина вирішила привітати мене зі святом і купила у вас 3 троянди.

Бажаю вам, щоб усе ваше життя ви отримували такі подарунки, які втюхуєте самі. О пів дев'ятого вечора отримала, о 8 ранку викинула. З трьох штук більш-менш жива одна. Як по 100 грн штука, то це занадто. Ви просто продавець сміття!, - написала свою історію про подаровані троянди Катерина Рощаховська.

Соцмережі буквально закипіли бурхливими коментарями з приводу цієї історії. Практично кожен розповідав свої неприємності, пов'язані із подарованими квітами, які теж так швидко зав'яли. Були й такі, хто жалів дитину, яка так старалась зробити мамі приємний подарунок, а вийшло лише розчарування. Крім того, хтось ділився секретами, що краще куплять більш живучі гвоздики чи щось смачненьке на свято, але не ці квіти, бо їх доля швидкоплинна. Були й такі, хто радив повернути трояндовий букет до магазину на знак "пошани до продавця" та вимагати повернути гроші за неякійний та недешевий товар.

цветы на день святого валентина

Прикро і неприємно, що продавці дурять людей на квітах. Історії, про які говорять ті, кому дарували і хто дарував квіти.

сором1

реани

букет роз на день святого валентина

Поради, як подовжити життя трояндам

1. Перевірте зріз. Зріз стебла має бути косим і свіжим. Якщо він коричневий або засохлий, його потрібно оновити гострим ножем.

2. Змініть воду. Вода, в якій стоять троянди, повинна бути чистою і кімнатної температури. Її потрібно міняти щодня.

3. Додайте до води цукор або аспірин. Цукор дасть трояндам додаткове живлення, а аспірин допоможе їм довше залишатися свіжими.

4. Обприскайте троянди водою. Це допоможе їм зберегти вологу.

5. Поставте троянди в прохолодне місце. Троянди не люблять прямих сонячних променів і протягів.

6. Видаліть зів'ялі квіти. Це допоможе зберегти свіжість інших квітів.

7. Додайте до вази з трояндами кілька крапель ефірної олії лаванди або чайного дерева. Ці масла допоможуть зберегти свіжість квітів.

8. Купіть спеціальний засіб для збереження квітів. Цей засіб можна купити в квітковому магазині.

Якщо ви виконаєте всі ці поради, то ваші троянди будуть радувати вас красою протягом декількох днів.

Але навіть якщо троянди зав'яли, не варто засмучуватися. Головне – це те, що вам їх подарували з любов'ю.

Зберігайте пам'ять про цей день і про тb[, хто вам подарував ці квіти.

Нагадаємо, раніше ми писали

Відьмині чари посеред зими: у Дніпрі розквітли "чарівні горіхи" та підсніжники