Скло блищатиме, а розводів не знайдете навіть з лупою: як миють вікна досвідчені господині

Перед Великоднем кожна господиня намагається навести лад у будинку, створити ще більший затишок. Благо весняне сонечко додає в наші житла ще більше світла після зими. Як помити вікна, щоб вони блищали і не було помітно жодних розлучень. Виявляється, є такий дуже простий, можна сказати, навіть, найпростіший спосіб, що випробуваний роками. Але на жаль, про нього мало хто згадує, віддавши перевагу різній хімії. Спробуйте, ви точно будете в захваті та відмовитеся від купівлі побутової хімії, повідомляє Дніпровська панорама.

До цього складу, який допоможе зробити наші вікна найчистішими, безліч переваг.

По-перше, ми його приготуємо власноруч і на це піде не більше 2 хвилин. По-друге, інгредієнти доступні будь-якій господині, і по-третє, і вікна, і дзеркала буквально сяятимуть від чистоти.

Забули сказати про універсальність засобу для чищення – він годиться для будь-яких виробів зі скла – склянок або фужерів, а також плитки у ванній кімнаті, міжплиткових швів та інших поверхонь.

А тепер – докладніше про спосіб приготування препарату.

Все, що від вас знадобиться, - перемішати у відповідній ємності воду, горілку та оцет.

Простий рецепт

250 мл води;
100 мл 9%-ного столового оцту;
50 мл горілки.

Перелийте розчин у ємність із пульверизатором і можете сміливо використовувати його. Для цього доведеться нанести на поверхню, яка потребує очищення, а потім протерти чистою серветкою або ганчіркою для вікон і насолоджуйтесь чистотою.

Нагадаємо, раніше ми писали

Неймовірні кадри. У Дніпрі з'явився тюльпановий рай (фото)