Депутати від "Слуги народу" у міськраді Дніпра не бажають голосувати, проте вчиняють скандали

Депутати Дніпровської міської ради від партії "Слуга народу" не бажають голосувати за важливі рішення та замість цього вчиняють чвари. Таким чином, люди, які пройшли до міськради Дніпра від партії Президента, саботують корисні рішення та підставляють партію “Слуга народу” та главу держави. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на сайт 49000.

Люди, які подекуди випадково стали депутатами Дніпровської міськради від партії "Слуга народу", не втомлюються дивувати спостерігачів та своїх виборців безглуздою поведінкою. У складний воєнний період чиновники та депутати всіх рангів просто зобов’язані приділяти всі сили продуктивній роботі, допомозі армії, переселенцям, підтримці економіки. Це першочегові задачі для чиновників та депутатів всіх рівнів, коли йде війна. Втім дніпровські "слуги народу" знаходять час, щоб влаштовувати скандали та збурювати обстановку без жодних на це причин.

Вчора пройшла чергова сесія міської ради Дніпра, і вона стала показовою у цьому відношенні. З самого початку війни депутати міськради засідають коротко, працюють швидко і продуктивно. Адже всі рішення міськради у Дніпрі готуються та доопрацьовуються під час засідань депутатських комісій, заздалегідь. Тому від якісної роботи депутатів під час засідань комісій залежить ефективне та швидке прийняття рішень на сесіях. Під час воєного часу власне сесії міськради відбуваються в онлайн-форматі, але при цьому депутати мають змогу і всі умови, щоб зустрічатися і очно, звісно, не анонсуючи заздалегідь конкретне місце в цілях безпеки.

14364840_1764107960529341_8796350303673694837_n

Однак дніпровські депутати з фракції "Слуга народу" з невідомих причин вже багато місяців взагалі не голосують на сесіях. Вони не голосують за порядок денний, та не голосують навіть за рішення, які раніше вже підготували та узгодили їх колеги-депутати, в тому числі самі ж "слуги народу".

На питання, в чому причина такої дивної поведінки депутатів-"слуг народу", яке поставив головуючий секретар міськради Олександр Санжара під час сесії, не змогла відповісти голова фракції "Слуга народу" у міськраді, екс-активістка Аліада Мансурова. До речі, були чутки, що раніше вона співпрацювала з дніпровським кримінальним авторитетом Рлександром Петровським-"Наріком", який втік з України з початком війни. Від Мансурової у відповідь прозвучало щось сумбурне: мовляв, “слуги” не хочуть голосувати за вже затверджені блоки рішень. Хоча за такою схемою голосують навіть депутати Європарламенту, тим самим економлять робочий час та ресурси.

Врешті-решт, замість пояснень про причини нескінченного "утримання" від голосування, голова фракції "Слуга народу" не знайшла нічого кращого та забажала проводити сесії в сесійному залі міськради. При цьому на офлайнових сесіях, під час яких депутати зустрічалися очно, пані Мансурова не з’являлася. Однак загрозу ворожих ракетних ударів ніхто не скасовував. А підставляти під небезпеку десятки колег-депутатів та безліч співробітників міськради, які забезпечують проведення засідань заради власного марнославства  – дивно та нерозумно.

Ще одна безглузда витівка, якою відзначилися "слуги народу" під час чергової сесії - фракція під керівництвом Мансурової вперто не голосувала навіть за одне з важливих економічних рішень для міста. За ним промисловому підприємству надавали дозвіл використати землю для будівництва енергетичного об’єкта. Це підприємство, яке працює, сплачує податки до міського бюджету, забезпечує працівників роботою та заробітною платнею, власним коштом хоче побудувати підстанцію потужністю 11 мВт, щоб забезпечити електроенергією власне виробництво. Звісно, такий важливий проект місцева влада та депутати зобовʼязані підтримати одностайно. Особливо зараз, коли енергетична безпека країни є пріоритетом №1, про що кажуть і уряд, і глава держави. Однак люди, які потрапили до фракції президентської партії у міськраді Дніпра, не голосують навіть за такі важливі рішення, які стосуються енергетичної безпеки країни.

Втім, рішення було ухвалено без їхньої участі. Але з якої причини дніпровські "слуги народу" не бажають зміцнити енергобезпеку та допомогти реальному сектору економіки Дніпра, та й взагалі йдуть всупереч генеральній лінії своєї ж партії та Президента - незрозуміло.

Оргвисновки з такої поведінки дніпровських міських депутатів від "Слуги народу" має зробити керівництво партії. А виборці у Дніпрі теж у свою чергу повинні зробити певні висновки з "діяльності" міських депутатів від "Слуги народу" та зробити правильний вибір на майбутніх місцевих виборах, які неодмінно відбудуться після нашої Перемоги над ворогом.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що військові в польових умовах застосовують допомогу від Дніпра.