На Дніпропетровщині чоловік з сокирою напав на комунальників (Відео)

У Новомосковську Дніпропетровської області у четвер, 23 березня, невідомий чоловік накинувся з сокирою на співробітників комунального підприємства, які проводили планову обрізку старих дерев. Окрім цього, чоловік побив сокирою автовишку та намагався пошкодити автівку, яка стояла поруч. Місцевих мешканців просять допомогти встановити особу невідомого чоловіка з неадекватною поведінкою. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

photo_2023-03-23_14-18-41

Інцидент трапився приблизно 10-й ранку 23 березня. Працівники КП "Новомосковський Комсервіс" продовжували проводити планову обрізку старих дерев біля будинків вул. Калнишевського, 2/ вул.Сучкова, 23 у Новомосковську.

Раптом вискочив чоловік з сокирою та накинувся на комунальників, які почали тікати від невідомого. Чоловік ганявся з сокирою за комунальниками, та дивом ніхто з працівників не постраждав. Пілся чого неадекватний чоловік побив сокирою автовишку, розбив скло, та намагався пошкодити чиюсь автівку, яка просто стояла поруч. Потім нападник забіг у перший під’їзд будинку №23 по вулиці Сучкова та зник.

Комунальники викликали поліцію на місце події, але поліція не встановила особу чоловіка та не знайшла зловмисника. Тепер комунальники просять жителів Новомосковська допомогти встановити особу чоловіка з сокирою.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі грабіжник напав на сімейну пару біля під'їзду.