Смачний і ситний: Суп з фаршем та солоним огірком

Суп з фаршем та солоним огірком. Ця страва сподобається навіть дітям, її неможливо не любити. Про це повідомляє Дніпровська порадниця

Суп з фаршем та солоним огірком – це класична страва української кухні, яка поєднує в собі насичений смак м'яса, легку кислинку солоних огірків та аромат свіжих овочів. Цей суп чудово зігріє в холодну пору року і стане відмінним обідом для всієї родини.

Інгредієнти:

М'ясний фарш (яловичий) - 300-400 г.
Морква - 1 шт.
Зелена цибуля - 1 пучок.
Часник - 2 зубчики.
Картопля - 4-5 шт.
Солоні огірки - 3 шт.
Розсіл огірковий - 150 мл.
Вода - 3 л.
Борошно - 2 ст.л.
Сметана - 3 ст.л.
Лавровий лист, сіль, перець, паприка - за смаком.
Олія - 2 ст.л.
Вершкове масло - 5 г.

Приготування:

1. На суміші олії та вершкового масла обсмажуємо натерту моркву. Додаємо нашатковану цибулю та часник, смажимо 2 хвилини.
2. Додаємо фарш, сіль, перець, паприку. Обсмажуємо 3-4 хвилини, помішуючи.
3. Додаємо нарізану кубиками картоплю, обсмажуємо хвилину і заливаємо водою. Варимо 15-20 хвилин після закипання.
4. Змішуємо борошно зі сметаною, розводимо гарячим бульйоном.
5. В суп вливаємо розсіл та додаємо натерті огірки. Кладемо лавровий лист.
6. Вливаємо сметанну суміш і варимо ще 5 хвилин.
7. Подаємо зі свіжою зеленню.