Смачніше, ніж біляші та чебуреки. Рецепт випрошували всі подруги

Смачніше, ніж біляші та чебуреки. Рецепт випрошували всі подруги: прості інгредієнти та без духовки. Не всі вміють смачно готувати біляші та чебуреки. Все ж таки для правильного приготування цієї випічки потрібні деякі навички та досвід. На жаль, швидко набути досвіду у готуванні виходить не у всіх. Тому можна спрощувати способи приготування деяких страв, повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти тіста для м'ясних пирогів

Борошно - 300 г;
Сіль - ч. л.;
Окріп - 200 мл;
Рослинна олія - 3 ст. л.

Інгредієнти для начинки

Фарш м'ясний - 250 г;
Цибуля ріпчаста - 2 шт.;
Зелена цибуля - пучок;
Рослинна олія - 50 мл;
Сіль - ½ ч. л.

Приготування м'ясних пирогів:

Просіюємо в миску борошно із сіллю, заливаємо окропом та олією, вимішуємо лопаткою тісто. Коли окріп охолоне, вимішуємо еластичний колобок руками.

Залишаємо тісто в целофані на 20 хвилин. У цей час приготуємо начинку - нарізаємо чверть кільцями цибулю. Обсмажуємо цибулю у сковороді з олією, додаємо до цибулі фарш.


Фарш солимо, гасимо під кришкою на середньому вогні 15 хвилин. Не забуваємо додати у фарш улюблені спеції.

Шинкуємо дрібно зелену цибулю, додаємо до приготовленого фаршу, змішуємо.

Тісто ділимо на 10 однакових колобків.

Розкочуємо кожен колобок у круглий тонкий коржик.


У 5 коржів викладаємо начинку, рештою п'яти накриваємо фарш. Запечатуємо краї обох коржів, щоб начинка залишилася всередині.

У сковороді розігріваємо 50 мл олії. Занурюємо в гарячу олію пиріжок, обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.
В результаті виходять прості пиріжки з фаршем.

Вони трохи нагадують за смаком чебуреки, але робляться простіше.

Нагадаємо, раніше ми писали

Аджика з кабачків на зиму. Найвдаліший рецепт