Смачно худнути можливо. Боул з яблуком і горіхами
Як це не дивно, але багато людей влітку неабияк набирають вагу. Ще б пак - то шашлики, то солодкі фрукти, від яких неможливо відмовитися. Ось і доводиться восени замислюватися над тим, як привести себе у форму. І хоча у багатьох дієта асоціюється з прісною та "нудною" їжею, це далеко не так. Рецептом корисної дієтичної страви ділиться Дніпровська панорама.
Інгредієнти:
Вівсяні пластівці - 30 гр.
Коричневий льон - 10 гр.
Окріп - 50 мл.
Йогурт - 140 гр.
Підсолоджувач
Яблуко - 1 шт.
Родзинки - 30 гр.
Цукор - 10 гр.
Кориця і куркума
Волоські горіхи - 20 гр.
Кокосова олія - 1/2 ч.л.
Приготування:
- Змішати вівсяні пластівці та насіння льону. Залити окропом, залишити набухати на 10 хвилин.
2. Яблуко нарізати кубиками, викласти в розігріту сковороду з кокосовою олією, додати родзинки. Обсмажити протягом 4-5 хвилин, додати спеції та цукор. Через хвилину зняти з вогню.
3. У набряклу вівсянку додати йогурт і підсолоджувач, перемішати.
4. У глибоку чашку викласти вівсяно-йогуртову масу, обсмажене яблуко з родзинками і присипати подрібненими горіхами.
Також раніше ми писали Дайте медаль тому, хто вигадав цей рецепт. Неймовірно ніжний та тонкий пиріг з картоплею