Смак осені на тарілці: легкий і насичений салат з запеченим гарбузом

Швидкий і простий рецепт салату, який стане вашим улюбленим у холодну пору року. Запечений гарбуз, фета, горіхи та медова заправка – все, що потрібно для смачної вечері, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Гарбуз.
Олія.
Прованські трави.
Листя салату.
Фета.
Горіхи.
Лимонний сік.
Мед.
Сіль.


Приготування

  1. Гарбуз нарізаємо кубиками і запікаємо з оливковою олією і прованськими травами приблизно 20-25 хвилин при 180 градусів.
  2. Горіхи підсмажуємо на сухій сковороді.
  3. Фету нарізаємо кубиками.
  4. На тарілку викладаємо мікс салатів, поливаємо половиною заправки, викладаємо гарбуз, фету і знов поливаємо заправкою. Зверху присипаємо горіхами.

Також раніше ми писали Тунець в тандемі з сиром: ідеальна закуска для будь-якого випадку