Смак осені на тарілці: легкий і насичений салат з запеченим гарбузом
Швидкий і простий рецепт салату, який стане вашим улюбленим у холодну пору року. Запечений гарбуз, фета, горіхи та медова заправка – все, що потрібно для смачної вечері, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Гарбуз.
Олія.
Прованські трави.
Листя салату.
Фета.
Горіхи.
Лимонний сік.
Мед.
Сіль.
Приготування
- Гарбуз нарізаємо кубиками і запікаємо з оливковою олією і прованськими травами приблизно 20-25 хвилин при 180 градусів.
- Горіхи підсмажуємо на сухій сковороді.
- Фету нарізаємо кубиками.
- На тарілку викладаємо мікс салатів, поливаємо половиною заправки, викладаємо гарбуз, фету і знов поливаємо заправкою. Зверху присипаємо горіхами.
Також раніше ми писали Тунець в тандемі з сиром: ідеальна закуска для будь-якого випадку