Смак сезону: крем-суп із запеченого гарбуза, що дарує тепло

Нарешті прийшла золота пора, а це означає, що саме час готувати гарбуз! Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб використати сезонний овоч, спробуйте цей ніжний, зігріваючий крем-суп. Секрет насиченого смаку — у запіканні гарбуза та інших овочів. Ця проста техніка розкриває природну солодкість і глибину інгредієнтів, які в поєднанні з плавленим сиром створюють неймовірно кремову, осінню страву, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

гарбуз — ~300 г.
картопля — 2 шт.
червоний перець — 1 шт.
помідор — 1 шт.
морква — 1 шт.
цибуля — 1 шт.
часник — 2 зубчики.
плавлений сир — 1 шт.
оливкова олія — за смаком.
італійські трави — за смаком.
кунжут, насіння соняшника або гарбуза, базилік — за смаком.


Приготування

  1. Всі овочі нарізаємо невеликими шматочками та викладаємо у форму для випікання.
  2. Поливаємо оливковою олією та посипаємо італійськими травами. Випікаємо: 180/45хв
  3. Додаємо плавлений сир або вершки і пробиваємо блендером до однорідності. Прикрашаємо кунжутом, базиліком, соняшниковим або насінням гарбуза і подаємо до столу.

Також раніше ми писали Рецепт салату з баклажанами по-азійськи, що підкорить навіть гурманів