Смак свята у кожному шматочку: легкий мандариновий десерт, який тане у роті

Шукаєте легкий та освіжаючий десерт, який не обтяжить шлунок після ситної новорічної вечері? Цей повітряний мус з мандаринами – ідеальний вибір! Ніжна текстура та яскравий цитрусовий аромат зроблять ваше свято ще приємнішим, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Сметана - 300 г.
Згущене молоко - 1/2 банки.
Желатин — 20 г.
Вода  - 150 - 200 мл.
Мандарини - 3-4 шт.


Приготування

  1. Замочіть желатин у воді, розтопіть. Збийте сметану зі згущеним молоком, додайте желатин. Налийте частину маси у форму, охолодіть до застигання.
  2. Нанизайте мандарини на шпажки, викладіть у форму. Залийте рештою маси, охолодіть 3-4 години. Готово!

Також раніше ми писали З балкона – до підвіконня: як повернути кімнатним рослинам колишню красу після літніх канікул